16.4.11

biraz dünden(:



dün neler yaptığımdan bahsetmedim sizlere.benim için gayet sıradan birgündü.
evet evet gayet sıradandı.
geçmiş yıllara göre geçirdiğim en sade doğum gününü bu yıl yaşadım.kötü mü oldu? hayır belkide en güzeliydi..
yeni yaşımla birlikte birçok şeyi yeniden ölçüp tartarken,her sene olduğu gibi aldığım kararlara yenilerinide ekledim.ve her kararda biraz daha büyüdüğümün farkındaydım.
aslında gerçekte büyümek neydi belkide tam anlamıyla bilmiyordum..
doğru düşünüp,doğru hareket etmek miydi?
yada,
insanın kendisini herşeyi göğüsleyebilecek kadar güçlü hissetmesi miydi?
kafamı karıştıran cevapsız sorulardı bunlar.şayet büyümek, sadece bunlardan ibaret olsaydı ben kendi içimde bunları zaten başarabilmiştim.ama değildi işte.eksik kalan sanki birşeyler vardı.bütünleyemediğim,yarım kalan şeyler..ben emeklerken zaman aksine ardımdan yürüdü.ben yürümeye başladığımda zaman koştu.tam ona yetiştim artık koşabiliyorum dediğimdeyse o çoktan olanı biteni götürmüştü.ve bu döngü hep bu şekilde devam etti.
öyleyse "büyürken azalmak" olabilir miydi büyümek denen şey?
yanıtlayamadığım birçok soru gibi ,bunuda askıda bırakıp günümü dostluğun,kardeşliğin,sevmenin ve sevilmenin tadını çıkartarak sürdürdüm.birlikte olmanın verdiği keyifin yanında özenle hazırlanmış bir sürpriz beni çok mutlu etti.inceliğe,ayrıntıya olan düşkünlüğümden olsa gerek :) (buarada Nisan 14 te (d) nin doğum günüydü.bu ve benzeri daha birçok ortak nokta şaşılacak cinsten:) canım dostum ş gelemedi.vizeleri devam ettiği için sınavı vardı:/ ama gün boyu yanımda olduğunu zaten biliyordum;)
post'a başlarken sıradan birgündü dedim çünkü, hergünümü benzeri güzelliklerle dolduran dostlarım var.canımmm büş'm, kardeşimde beni yalnız bırakmadı.sağolsun..
hep yanımdaydılar..
özene bezene uğraşılmış, beni çok mutlu eden sürprizden biraz bahsetmek istiyorum. netliğini tam yansıtamasamda olduğu kadar artık:) 
yukarıdaki fotoğraf (d) nin benim için hazırlamış olduğu defterin birkaç sayfası..
hersayfada,herzaman sevdiğimi,hoşlanmadığımı,huylarımı,birlikte çekildiğimiz benim en beğendiğim fotoları ve daha birçok dile getirdiğim şeyi fotoğraflarla,yazılarla hazırladıkları bulunuyor..ilk gördüğümde hissettiğim mutlulukla karmaşık duyguları tarif edemem.dünden beri kaç kez o defteri açıp okuduğumu ben bile bilmiyorum..beni nekadar iyi tanıdığını,söylediğim her kelimeyi,kurduğum her cümleyi kendinde biriktiripte bana sunduğunda birkez daha çok şanslı olduğumu anladım. fotoğrafları çok uzaktan çekmişim okunmadığı için birkaç tanesini açıklayarak sizlerle paylaşmak istiyorum..
-ilk iki fotoğraf defterin dış görünümü..
-sonrasındaki fotoğrafta şeboyu görüyorsunuz.altında bebemin en sevdiği hatun yazıyor.şüphesiz öyle:)
-ardından gelen fotoğrafta marilyn monroe yer alıyor.ve güzelliğine olan hayranlığımın dilimden düşmediği gerçeği..:)
-diğer fotoğrafa geçtiğimizde TAKSİM&ORTAKÖY 'ün gözde iki mekanım olduğundan bahsetmiş:) kesinlikle öyledir.fırsat buldukça giderim:) hea birde sevimli köpekler var fotoğrafta hayvanları çok severim.özellikle köpekleri :)
-bir sonraki mavi sayfada tango yapan çiftin fotoğrafını görüyoruz.altında tango mu yoksa romantik bir aşk filmi mi yazıyor.beni tanıyan herkes cevabın tango olduğunu ii bilir. okul bittiğinde ilk işim tango dersleri almak olucak:)
yine aynı fotoğrafta bir oje ve ruj görünüyor. altındaki notta ojeler bebemin vazgeçilmezdir yazıyor. heheh evet bende saplantı haline geldi sanırım:D rujun altında ise my story der ki "kırmızı ruj her hatuna yakışmaz" yazıyor.doğrudur. al yine söylüyorum ya-kış-maz! yakışan sürsün bebeim:D
-diğer sayfada ayakta duran bir kadın karikatürü var.(d) ben her sinirlendiğimde seni yogaya götürücem die söylenip durur. burdada "bebecim sana ayakta yogayı tavsiye ediyorum"demiş.delü'm:P
hemen devamında mavi gözleri görüyorsunuz.fotoğrafın altına düşülen notta my story; " mavi gözler ıyyk sevmem" der yazıyor.aynen öyle :))
gözükmesede orda bir lacoste saaaaat var.kendisi alıcam die söz vermiştide hala beni oyalamakta.vicdan yapıyor ama unutmam ohh! :D
-bir diğer  sayfada bir şırınga var.üstünde "BOTOX" yazıyor.hahaha bunu gördüğümde çok gülmüştüm:D bir gün önce onun doğum günü olduğu için dalga geçmiştim.sen benden önce kırışıcaksın bebeim die:) o da şimdi sanada lazım olucak die vurgu yapıyor hain:D
aynı sayfada altta birde harika pastalar görünüyor.ımhhh.. bayılırım pastalara! buradada ondan bahsetmiş:)
...
bu şekilde devam ediyor.tadımlık birkaç tanesi böyle işte:)
beni çok mutlu etti kuzum benim<3
ona burdanda tekrar teşekkür ederim...

hepinizi öperim:*

7 yorum:

yamesin dedi ki...

haha:)

ne güzel ya..
seni bu kadar iyi taniyan bi arkadasinin olmasi:)
degerini cokcok iyi bil:p
ki biliyosundur zaten:)

Öpüyorum cok

Giz dedi ki...

Story'm postunu çok keyifle okudum babym, bir yaşı daha geride bırakırken 'büyümek' denen şeyi bu şekilde irdelemen ve etrafında sana bu kadar çok değer veren insanın olması, senin için yaptıkları ve sana olan sevgilerini bu derece güzel hissettirmeleri içimi ısıttı benim de kuzu :) hele d'nin senin için hazırladığı şey bu kadar mı anlamlı olur. İnceden inceye düşünülmüş ve özenerek yapılmış. Babym umarım bundan sonraki her doğumgünün de bu seferki kadar sade! ama anlamlı geçer :) öpüyorum kuzumu...

Story dedi ki...

Rory'mm,evet kuzum gerçekten çok güzel:) elimden geldiği kadarıyla değerini bilmeye çalışıyorum ama yeterli oluyor mu bilmem:D
bende seni öpüyorum çok canım benim:**

Giz'mm,beğenerek okumana çok sevindim kuzum:) büyümek denen şey ilk defa bukadar kafamı karıştırıpta beni düşündürdü desem yalan olmaz:D evet baby'mm bazen verilen bu içten değerin altında kalırım diye korkuyorum.ne kadar sevildiğimin farkında olmak ve hiçbirşeye değişmeyeceğim o güzel sevgiyi hissedebilmek beni ben yapandı belkide.. ah o d yok mu zaten kuzu incelik dedin mi hiç üşenmez:D
inş. bebeim bende bu sadelikten bir hayli hoşnut ve mutluyum:))
bende öpüyorum baby'mmi :**

Giz dedi ki...

Story'm etrafındaki insanlar senin ne kadar tatlı bir baby olduğunu ve kalbini bildikleri için bu değeri veriyorlar altında kalır mısın hiç?:)) hayata ve büyümeye dair sorular gelirken aklına yanında sevenlerinin olması sen bu soruları yanıt ararken daha sağlıklı düşünebilmeni sağlar babym :) yapılan bir çok hata, yanlış kararlar ve düşünceler sevgisizlikten kaynaklanır çünkü.
Musmutlu kuzunun d'sine 10 puan :)
öpüyorum bebeimii kocaman :**

Story dedi ki...

Giz'mm bu güzel sözlerinin karşısında kurduğum tüm cümleler yetersiz kalıcaktır biliyorum:))
bukadar sıcak olmayı nasıl başarıyorsun,yüreği güzel kuzum benim<3
altında kalmamak için elimden ne geliyorsa yaparım baby'mm umarım kalmamda:D
evet kuzum.doğru cevapları ararken insanın yanında sevdiklerinin bulunması büyük etken katılıyorum:)
heheh holleyy:D
bende öpüyorum kuzumu büsbüyük:**

Adsız dedi ki...

hayatta herşey elde edilebilir kalp dışında.. Yeterki onu kazanabilesin,kazandıktan sonra uğraşılmış her güzel şey senin guzel kalbinin armağanıdır sana..

Story dedi ki...

kalp kazanmak, değerini olabildiğince koruyupta bilmek dost işidir,gönül işidir..
bugünlere kadar gelipte sunduğun sevginin gereklerini yerine getirebildiysem ozaman bil ki mutluyumdur..
sendin gönülleri bir eden,bizi güldüren,unutmayasın;)