30.4.11

Sevgili Giz'm tarafından mimlenmişim.teşekkür ederim kuzu(:
Mim Konusu: Blog açma hikayeniz? Buralara yolunuz nasıl düştü ve neler hissediyorsunuz? Bi anlatın bakalım.

aslında blog açmak gibi bir fikrim yoktu.öylesine karaladığım zaman zaman arkadaşlarımla paylaştığım yazılarım olurdu.ama bunu dışa yansıtmak gibi bir niyetim hiç olmamıştı.
sonra neden olmasın diye düşündüm.yapabileceğime inandım, bir blog da benim olsun istedim:)
ve yaşadıklarımı,hissettiklerimi,duygularımı sizlerle paylaşmaya başladım.
blog dünyasına attığım adım bu şekilde gerçekleşti.
sevdiğim,gönülden değer verdiğim dostluklar kurdum.yazarken,aynı zamandada okudum.sayenizde birçok şey öğrendim.ve her geçen günde öğrenmeye devam ediyorum.
yazılarınız,benim için önemli olan düşünceleriniz hiç eksik olmasın.
hepiniz öperim:*

mimlediklerim;
Missbone - müghe - b3ngü - kirazlı sakız - Merhaba

8 yorum:

yamesin dedi ki...

Öptük bizde:P

deeptone dedi ki...

yeni bir mimin var bende.

Giz dedi ki...

Dünya tatlısı kuzumm benim yeni postunu nasıl oldu da kaçırdım gözden bakıyordum oysa ki :// tatlım iyi ki bu blogu açtın ve o güzel kalbinden akan tüm duyguları, kararlarınn, çelişkilerin, doğru ve yanlış bulduklarınla paylaştın tatlım. Bu öğrenme tek taraflı değil, sana katılanlar kadar etrafındakilere de çok şey kattığını bil babym. O dostluklar da inan sonuna kadar reel! koceemaaan öpüyorum ve seviyorum kuzumu muuuaaaaah! :))) :***

yamesin dedi ki...

Nerelerdesin:(

Profösör dedi ki...

Blog Dostluğu

İnsan kendi itibarını düşünüyorsa ağzından çıkan cümlelere dikkat etmek zorundadır. Günlük yazmak gibi blogda da özel sayılabilecek duygu ve düşüncelerinizi yazmak konumunda kalabiliyoruz. Günlük yazmak daha somut oluyor. İsmin cismin ortaya dökülebiliyor. Fakat blog yazmak sanal bir eylemdir. Çünkü rumuzlarla kimlik kullanabiliyoruz. Belki de özel durumların irdelenmesi, farklı kimlik ve kişiliklerden yorum alınmsı, özgürce değerlerin tartışılması ve tartılmsına şahit olabiliyoruz. Adını ve sadını bilmediğimiz, ama yazılarından bir değer olduğu anlaşılan kimliklerin, kişilikleri de aynı zamanda ortaya dökülebiliyor. Bize düşen, iyiniyetli ve gerçekten kulağımıza altın bir küpe olarak takabileceğimiz öğütleri de alabilmiş olmamızdır.

Profösör rumuzuyla burda yazan blogdaş da bir nevi sanal dosttur. Fakat sanal da iyi bir dost olması, reelde kötü bir insan olduğu anlamına gelemez. Zaten buraya yazan blogdaşlar kendinden önce karşısındakini düşünebiliyorsa, karşı taraf bu samimiyeti hissedecektir. Belki de reeldeki arkadaşlardan görmediği iyi niyeti, samimiyeti, yardımlaşmayı, dayanışmayı ve paylşmayı blogdaşlarından görebilecektir. Blog yazarlığı ve blog dostluğu çok önemlidir. Blog yazarlığı ve paylaşımı da önemlidir. Bu bir lütuftur aslında.

Bazen kendini çıkmaz bir sokakta hissedebilirsin, bazen öyle sıkıntılar yaşarsın ki bütün duvarlar üzerine yıkılır. Blog dostluğu seviyeli olduğunda, kendine güven ve huzur gelir. Aşamayacağın ve çözemeyeceğin sorun yoktur aslında. Bütün tılsım buradadır.

Story dedi ki...

Rory'mm,
hehehe ohh mis:))

deep;
peki.biraz geç oldu ama hemen yapıcam:)

Giz'mm;
khkhkh olsun kuzum gözünden kaçmış olabilir ki:)
canımsın..
elimden geldiğince hissettiklerimi buraya yansıtmaya çalıştım.ne kadar ederi var bilmiyorum ama siz okudukça ben daha çok mutlu oldum.
hele ki birde katkım olduysa benden mutlusu yok ozaman kuzu:)
baby'm kurulan dostlukların gerçekliğinden ve daima baki kalıcağından hiç şüphem yok.daha neleri görücez,neleri yaşıycaz hepbirlikte..
bende seni koceman çoook seviyorum meleki'm,büsbüyükte öperimm kuzumu kissssss:****

Rory'mm;
oyyy geldim kuzu:(biliyorum yine çok boşladım.
çok özledi sizi ben:/

Profösör;
kesinlikle katılıyorum.
blog dostluğu bambaşkaymış..
insana bilmediklerini öğreten,herşeyden kaçtığı zamanlarda bile onu yalnız bırakmayan bir yoldaş gibiymiş.
benim üzerimde emeği büyük:)
iyi ki var blogdaşlar:)

Giz dedi ki...

İnşallah Story'm :)) hep birlikte göreceğiz, ne de güzel öpmüş kuzu misss :))) :***

Story dedi ki...

kocemann inş.Aminn baby'mm:))
hehehe:))
holleyy:D:**