24.4.11

I am small

dileğe gittim.
film falan izleyecektik sonra vazgeçtik.
eskiden çekilmiş fotoğraflara baktık,hatırladık ve gülümsedik.
birşeyler yedik.açlığa tahammülümüz yok işte.
büşra kahve yaptı.
şekersiz içtim.
kahveyi şekersiz severimde.
saat 7 falandı geldim eve.
eve girmemle daha
-annem; story akşam nişana geliyorsun değil mi?
-story; ne nişanı anne yae.
-annem; e arkadaşın g nin nişanı var yae.
-story, hea yok gelmiyorum ben.siz gidin babamla.
-annem; (hiç ses yok.ardından) peki

nişanlanan benim çocukluk arkadaşım.daha öncede sizlere tebrikedebilirsin postunda bir çocukluk arkadaşımdan daha bahsetmiştim.hani onu tanıyamadım tamam ama bunu tanıyorumda.o tanımadığımda benden küçük o da sözlenmiş.diğeri evlendi zaten.bugünde bir diğeri nişanlanıyor.şaşırmayın benim çocukluk arkadaşlarımın hepsi evli! evli olmayan nişanlı,nişanlı olmayan sözlü! bu böyle dahada uzar gider. tabiki de gitmek istemem.gidicem herkes suratıma bakıcak "aa darısı başına inş. canım" die abuk cümleler kurup,keyfimi kaçırcaklar.ne başıma,ne darısı! hem nerden biliyorsunuz benim böyle birşeyi istediğimi? çok uzak şeyler bunlar bana.hayallerim var benim büyük büyük.aklı fikri okumakta olan kısıtlanmayı sevmeyen bir ruhum var.daha çocuğum ki ben.durduk yere ağlayabilirim.oturup saatlerce çizgi film izleyebilirim.mutluluğumu sadece dostlarımla,ailemle,sevdiklerimle paylaşmayı isterim.bir başkasına kalbimi emanet edemeyecek kadar yorgun olduğumu nasıl anlatabilirim ki ona.yemek bile yapamam ben.annem elime ev işi yapmayı hiç yakıştırmaz.babamın prensesi olmaya alışkınım ben.dahasını istemem.para tutmayıda bilmem ev bile geçindiremem.daha küçüğüm,çok küçüğüm ben..
tüm bunları oturupta insanlara nasıl anlatabilirdim ki.gitmedim işte o yüzden,istemedim..
anlatsamda zaten kimse anlamazdı ki beni.
bir annem anlar zaten en iyi beni..
gitmesemde sevinçlerine ortak olabilecek kadar sevindim elbette..
çocukluğumu paylaştığım güzel anılarımın parçalarıydı nihayetinde.
tüm güzellikler onunla olsun,hep mutlu olsun inş..
ama benim daha çok yolum var;)

sende dinle.

7 yorum:

yamesin dedi ki...

Yaziyi güzel bitirmissin:)

hep böyle ol:)

deeptone dedi ki...

my story.

mükemmel derecede güzel yazmışsın.
öle iyi anladım ki seni.
dönme yolundan.
hayallerini unutma.

ama neden yorgunsun ki.
dönme tamam ama böle de deme.
bir kız da, sevmekten yorgunum demesin bari. sen deme.

pinkworld dedi ki...

kuşkusuz hepimizin bitnem.. bizler o yolu şimdi kaybetmeMEliyiz ki geleceği görebilelim ;) :))

Giz dedi ki...

Story'm sana baby story demenin ne kadar yakıştığını bir kez daha gördüm yazını okurken :) inan nasıl duygulandım içim parça parça oldu sanki seni zorla evlendirmek istiyorlar gibi (saçma biliyorum ama) o en beyazından pamuk kalbinden gelen isyanda o kadar haklısın ki..Daha çok yolun var babym. Her damla kendini tamamladığında damlar, arkadaşların daha erken hazır olabilirler buna (evlendikten sonra olmadıklarını görecekler bence o ayrı) ama senin daha büsbüyük hayallerini gerçekleştirmen ve o güzel kalbini dinlendirdikten sonra en çok hak eden kişiyi bulman gerekiyor. Umarım arkadaşların da mutlu olurlar ama sen daha küçücüksün babym benim de prensesimsin, yok öyle hem vermem vermem bananeee :)))

Story dedi ki...

Rory'mm;
teşekkür ederim tatlım benim.bencede hep böyle kalmalıyım:)

deep;
canım çok teşekkür ederim.
beni anlayabilmiş olmana sevindim gerçekten..
kendime bir yol çizdim,dönmeyede hiç niyetim yok.çünkü insan hayalleri varsa güzeldir,hayat öyle yaşanılası bir hal almalıdır.yani benim için:)

yorgunum,sanırım bir kırgınım.güven konusunda sorunlar yaşıyorum bundan kaynaklanıyor olabilir.o da düzelicektir zamanı gelince elbet.
peki sevgisel anlamda bir yorgunluktan söz etmiycem.ben demiycem!:)

pinkworld;
amaçlarımıza ulaştığımızda büyümek bizim içinde güzel olucaktır cicom.buna inanıyorum..;))

Giz'mm;
canımm kuzum benim.kısa zamanda o güzel sevgini gösteripte beni baby story'n olarak görmen ve anlaman beni hep mutlu etti.halada ediyor:)
kuzu,hayır hiç saçma değil.çünkü bende yazıyı yazarken aynı duyguları hissettim.ve evliliğin(şuan için) kendi gözümde bir zorundalıktan ibaret olduğunu düşündüm.ister istemez insanın içini burkuyor işte.evet baby'mm benim yolum daha okadar uzun ki ben bile uzunluğunu kestiremiyorum:)ana,baba kuzusu minnak story:P
madem kendilerini hazır hissediyorlarda bu adımı atabiliyorlar ozaman mutluluk onların yanında olsun kuzum:)
hehehe canımsın sen benim!! verme baby'mm beni kimselere ohh olsun:D
yaşşesınn prenses bilem oldumm:**

Giz dedi ki...

Oyy oyy minnak Story'm canımsın benim :)) Güzel kuzum evlilik öyle bir şey ki bırak zorunluluğu evlenmek istiyor olsan bile birlikte yaşayabileceğin değil, onsuz yaşayamayacağın birisi ile hayatını birleştirmeni isterim. Aksi takdirde aynı evin içine girince bir sürü terslik çıkabilir :( umarım arkadaşlarının hepsi aşk evliliği yapmıştır. Yine de kıyamam hep benim minnak story'm olacaksın :)))

Story dedi ki...

heheh:)) sende öylesin kuzum benim
<3
katılıyorum baby'mm.evlilik acele karar verilmemesi gereken hassas bir konu.sırf evlilik için hadi olsun bitsine getirmek iki tarafında mutsuzluğundan başka birşey getirmez.yavaş yavaş yürümeli,kıymet bileni sevmeli:))
arkadaşlarım için dileklerim hep ii yönde kuzu.umarım öle olmuştur.
khkhkh sonsuza kadar minnak story'n olmaya hazırım baby'mm:D
:**