29.9.10

Sözümü tutacağım, Adını Anmayacağım..

Heheytt.. öle öle anmayacağım/an-ma-ya-cak-sın..!
Herşey ona bağlanmak zorun da mı canım.Tüm dengeler onun üzerinden kurulmak zorunda mı ki ? hayırr dendiğini duyar gibiyim..ee öyleyse kalk ve biran önce harekete geç neyi bekliyorsun ki daha..?? ömür geçiyor sen eskileri döncek mi sana aceeebaa derken..çürüdün çürüdün! önüne bak ardına değil..!! kürkçülüğü bırak.....Koş yeni yıllara,yeni aşklara.... tamam tamam en azından dene bari..:// :s

27.9.10

Hayat Ne Garip Değil m! ?

Hayatım da değiştirmeye çalıştığım ne varsa ,unutmaya yeltendiğim sıkıldığım artık istemediğim birçok şeyin değişmediğini fark ediyorum yavaş yavaş.Ulan ben uğraştıkça herşey daha da kötüye gidiyor.Tamam diyorum artık bitti bırak yaaee nolursa olsun diorum.yine olmuyooo yine olmuoo :S tam düzeliyor derken hatırlatıcı unsurlar yeniden karşıma çıkıveriyor.Üstelik acayip bir zaman da hiç beklemediğim anda hiç beklemediğim tuhaflıkta..:s sadece bana mı oluo bilmiorum ama kararlarımı etkileyipte canımı sıktığı bir gerçek. ne yapmam hatta ne YAPMAMAM konusunda hiç bir fikrim yok..

23.9.10

NiL' e Katılmaktı benimkisi..

' En güzel şeylerden biri unutmak. Unuttum gitti lafı vardır. Unutulan şey gider hakikaten. Solar, üzerine su serpilmemiş sebzeler gibi porsur. Çocuk gibi kalırsın. Bugünü bilirsin. Bazı şeyleri hatırlayamıyorum, en azından duygusunu. Temize çekmişim defterleri. Temizim. Herkes unutsa, hep yeniden başlansa. Çünkü her şey değişiyor zaten. Unutmamak demode oluyor bir şekilde. '

..Doğru söze ne denir ki..Tamamiyle katılınası..

" Yemin Bozuyorum Her Pazartesiii " klişesi Eskidendi..


Hayatıma yöne vermenin eskileri ,çer çöpleri yok etmenin zamanı çooo..ktan geldide geçti bile..Kendime verdiğim sözleri uzun zamandır tutar oldum.Söylediğim herşeyi bir bir yerine getirdim.Hedeflerime odaklandım.

Kafamı yoran,canımı sıkan ne varsa yaktım yıktım.Hayata sert adımlarla basmaya devam ediyorum.Büyük konuşulan sözlerden hep korkulur.Aslına bakılırsa bende korkardım birzamanlar.Artık korkmuyorum. Çünkü konu insanın kendi hayatıysa iş değişiyormuş.Bu insanın tamamiyle kendi iradesiyle alakalı birşeymiş.Yaşımı başımı aşıcak kadar fazla yeminler ettim daha birisinden dahi dönmedim.! dedim ya kendine güveniyorsan
' BÜYÜK KONUŞMALARDAN '  korkmayacaksın kardeşim..! Her hafta hayata,çevrene en önemliside kendine verdiğin sözleri  bozmayacaksın..! kendine olan saygını yitirmeyeceksin.. Ben bunu başarabilmek adına adımlarıma devam ediyorum.Bitti sayılır..Sonuca ulaşmama ramak kaldı..;))

14.9.10

Sadece Susar susarsın..

Büyük bir hevesle atılırsın ya sabahın kollarına geceden sıyrılıp..
Artık bitti dersin geceler ..yitirilmiş umutları tekrar yeşertirsin gün doğumuyla birlikte..

Mutlusundur..seni senden çok sevmeye hazır beklyen bir ' can dır karşındaki..

yüreğinin tam ortasına oturmuştur..sormazsın neden geldiğini.. hemen kabullenir en baş köşeye yerleştirirsin..yanına başkasını ekleyemezsin bile..tektir..
çok seversin sende..hani o da seni sever ya sen daha bir çok sevmek istersin..
gözün kapalı emanet edersin kendini,bırakırsın yüreğini yüreğinin üstüne korkusuzca..
bilirsin emanete hıyanet edilmez o gönülde ..eminsindir..günler,aylar derken..bir gün gelir ki herşey yüzüne çarpıverir..boşa açmışsındır kendini ,yüreğini..hayal kırıklıklarına bırakırsın gözlerini..
birdaha senin olmazlar..ayakların tutmaz, tekrar adım atamazsın..ellerin acır dokunamazsın..


Sadece..sadece..Susar ..susarsın..

13.9.10

K.İ

"El tarafından evlat edinilmiş sahipsiz bir birlikteliğin sonucuydu ihanetin.Piçliğine verdim; Gidebilirsin..! "

Küçük İskender' evet evett kesinlikle bayılıyorum ona ben.Mükemmeliyet sözcüğü kesin ve kez bu adama uyuyor.İnsanı yaralayan şu meşk aşk işlerinde lafı gediğine okkalı bir şekilde oturtabiliyor helal olsun.

12.9.10

Kendimce..

Bloğu Ani bir kararla açmış olsamda aslında bayadır aklımdaydı böyle birşey.Bugüne kısmetmiş demekki.Yada zorla kısmet olmasını sağlayacak girişimlerde bulunduğum için kısmet,alın yazısı jhdfjkhf.. sayılmayabilir.:) Nasıl götürürüm bu blog işini hakkını vererek yürütebilirmiyim artık zaman içinde görücez..Yaparız yaaaeee halledeeeriiizzz diesim geldi biranda..aşırı dozda kimi zaman da gereksiz olabilen özgüvenden kaynaklansa gerek:) neyse neyse bugün itibariylen benim de kendimce 'hayatımca,isteğimce,keyfimceee vesaayyRee..kimi zaman saçmalaşmadan çoğu zaman saçmalaşarak yazabildiğim bir mekanım vaarr heheyytt..:)